Overslaan en naar de inhoud gaan

Ledendagen Safaripark Beekse Bergen

19-08-2024

Kom in september naar de Ledendagen en profiteer van hoge korting op de entreeprijs!

Beleef safari als nooit tevoren in Safaripark Beekse Bergen. Ontdek onze natuur en prikkel al uw zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met de Big Five, ontmoet de jonge olifanten en verwonder u over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

 

 

Ga op avontuur met uw eigen auto, bepaal zelf uw tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap aan boord de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren langs de oevers. u kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin u leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek uw wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun leefgebied.  

Roofvogelsafari

Roofvogels staan aan de top van de voedselpiramide en hebben een meedogenloos jachtinstinct. Leer meer over deze imposante dieren tijdens de spectaculaire roofvogelsafari en bewonder ze van zeer dichtbij.

3 jonge olifantjes 

Ons geluk kan niet op, want binnen een paar maanden tijd zijn er 3 olifantjes geboren! Ontmoet Mosi, Ajabu & Tendai en ervaar het Watotowatembo effect. De onhandige bewegingen en zwierende slurfjes geven u namelijk het ultieme geluksgevoel. Komt u het snel beleven?  

Alle informatie op een rij

  • Exclusieve ledenkorting op 7, 8, 28 en 29 september 2024 op Safaripark Beekse Bergen
  • Exclusieve ledenprijs: € 19,- p.p. (30% korting, reguliere online prijsstelling is € 27,50 p.p.)
  • Let op: de korting geldt alleen voor het Safaripark, niet voor Speelland Beekse Bergen

Klant Informatie Centrum

Beschikbaar om te chatten

Start chat